A mai digitális világban már nem igazán használunk jegyzetfüzetet, hiszen egyszerűbb bepötyögni a mobilunkba a napi teendőinket. Pedig számos olyan élethelyzet adódhat, amikor igazán praktikus lehet a táskában rejtőző jegyzetfüzet. Legyen szó bevásárlólistáról, vagy az iskolai jegyzetről, de akár egy hirtelen jött kreatív gondolatról. Mint minden műalkotásnak, a betűknek is megfelelő alapra van szükségük, ezért tökéletes választás lehet a SHKOLYARYK tűzött, spirál- és jegyzetfüzetek, melyek segítik a mindennapok kreatív kibontakozását.

Az írás igazi művészet, mely megnyugtat, ellazít és segít elmélyülni gondolatainkban.

A legjobb önkifejezési forma!

SHKOLYARYK füzetek, noteszek

A SHKOLYARYK márka 1997-ben indult útjára Ukrajnából és mára hat országban van jelen. A füzetek fehér vagy pezsgőszínű lapjai mellett, a borítók szemet gyönyörködtető képekkel, mintákkal és felületekkel varázsolják el az írás művészetének kedvelőit. A jegyzetfüzet azon fontos kellékek egyike, amit általában mindenhova magunkkal viszünk, ezért fontos, hogy igazán strapabíró legyen. A füzet lapja kellően vastag, így a golyóstoll, tűfilc vagy a töltőtoll nem üt át egyik lapról a másikra.

Tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra, és még személyesebbé tehetjük egy-egy szívmelengető gondolattal.

Az igazán jó jegyzetfüzet személyes imázsunk része, a SHKOLYARYK különleges megjelenésű füzetei között mindenki megtalálod a megfelelőt!

Ide kattintva megtekintheted a SHKOLYARYK teljes kínálatát.