Stabilo írószerek, jobb és balkezeseknek.

Minden lépéshez létezik egy ideális íróeszköz!

Az írástanulás egy rendkívül összetett folyamat. Szórakoztató és játékos feladatok közben tudjuk felkelteni a kicsik figyelmét, így saját maguk fedezik fel a kézírás örömét. A STABILO nagy gondot fordít az írástanulás minél gördülékenyebb elsajátítására,  ergonomikus kialakítású tollakat és ceruzákat fejlesztettek ki balkezes és jobbkezes gyerekek számára.

STABILO  világ egyik élvonalbeli íróeszközöket gyártó vállalkozása, amely a német minőséget képviseli rendkívül színes világával és innovatív termékkínálatával. Termékeik világszerte elérhetők, több mint 180 országban.

Az „EasYstart” termékcsaláddal az írástanulás még soha nem volt ilyen egyszerű. Az egyedi háromszögletű kialakítás és különlegesen kialakított csúszásmentes forgózóna biztosítja a kényelmes és laza kézírás élményét. Ezeket az íróeszközöket kifejezetten az írni tanuló vagy az íráskészségükön javítani próbáló gyermekek számára fejlesztették ki. Tökéletes eszközök az iskolakezdőknek!

Az „EasYgraph” és az „EasYcolors” ergonomikus forgózónával és feltűnő háromszögletű formával teszi ideálissá, hiszen automatikusan megtanítja a gyerekeket a ceruza helyes tartására.

EasYgraph ceruzák

Az „EasYgraph” tudományosan kialakított grafitceruzák maximálisan igazodnak a növésben lévő kezekhez. A ceruzák színkóddal vannak ellátva, amivel jobbkezes (piros) és balkezes (sárga) változatokat különböztetjük meg. A STABILO „EasYgraph” is fenntartja a márka környezetvédelem melletti elkötelezettségét azáltal, hogy kizárólag megújuló és fenntartható erdőgazdálkodásból származó fából készül.

Az „EasYergo” mechanikus töltőceruza tökéletesen illeszkedik a gyerek kezébe, 5 éves kortól ajánlott iskolás gyerekeknek. Extra vastag 3,15 mm átmérőjű hegy különösen erős, így ideális írástanuláshoz.

Az „EasYoriginal” az első ergonomikus utántölhető rollertoll kifejezetten bal- és jobbkezeseknek tervezve. Speciális formatervezésével a 6 év feletti gyerekeket segíti az első szavaktól akár a leghosszabb esszékig,

A gyerekek imádnak színezni, ezért fontos, hogy mindig rendelkezésre álljon a megfelelő felszerelés a kreativitásuk kibontakozásához. Az „EasYcolors tökéletes az 5 évesnél idősebb gyerekek számára. Az első színes ceruza, melyet kifejezetten balkezeseknek és jobbkezeseknek is terveztek. Háromszögletű formájuk és az egyedi csúszásmentesítés olyan kéztartást biztosít, mely nem okoz fáradtságot a kézben.

Egyedi stílus, egyedi tulajdonságok jellemzik az ergonomikus, három különböző hegyvastagsághoz kialakított tartályos helyezőt. Tökéletes kiegészítő az „EasYgraph” „EasYcolors” és az „EasYergo” termékekhez, és minden vékony fatestű ceruzához. Az 5 éves kor feletti iskolai előkészítős gyerekek számára tervezték. Rendelkezik lecsukható fedéllel és sérülések megelőzése érdekében biztonsági zárral. Ez a nem éppen átlagos helyező bármilyen tolltartót feldob.

Vigyen színt az életébe a STABILO termékcsaláddal!