Modern hétköznapjainkban a munka és az otthoni élet már-már összeolvad, éppen ezért szükségünk van olyan termékekre, amelyekből inspirációt és ösztönzést meríthetünk amellett, hogy egészségünket és jólétünket is támogatják.  A LEITZ “Cosy” termékcsaládjában olyan otthoni kényelmet biztosító prémium minőségű termékeket talál, amelyek segítenek egy pozitív és támogató környezet kialakításában. A minimalista kialakítású, hívogató, matt színhatású termékek olyan atmoszférát teremtenek, amelyben garantált az egész napos nyugalom és hatékony munkavégzés.

Leitz Cosy az irodában

Üvegtáblákra vagy akár a csendes, üveg faliórák számlapjára bármikor jegyzetelhet, illetve emlékeztetőit, találkozói időpontját és teendőit is könnyedén figyelemmel követheti rajtuk. Kompakt és könnyű kialakításuknak köszönhetően könnyedén áthelyezhetőek egyik helyiségből a másikba.

Bizonyos nélkülözhetetlen kellékek rendszeresen a kezünk ügyébe kerülnek a nap során, ezért fontos, hogy csupán egy karnyújtásnyira legyenek. A LEITZ „Cosy” írószertartókban tollait, ollóit, de még a fogkeféit is kényelmesen tárolhatja, prémium kerámiabevonatuknak köszönhetően pedig egy csipetnyi stílust és színt is csempészhet asztala vagy fürdőszobája polcaira. A tökéletes vizuális összhang érdekében hozzájuk illő szappanadagolót is válaszhat.

Akár otthon, akár az irodában tartózkodunk, mindig jól jön egy kis extra, ami megadja a kezdő löketet a naphoz. A LEITZ „Cosy” hőszigetelt kulacsaival mindig szürcsölhet egyet a reggeli kávéból, és a napi folyadék-utánpótlásról is könnyedén gondolkodhat. A rozsdamentes acélból készült, dupla falú, vákuumszigeteléses kulacs több órán keresztül képes megőrizni az italok eredeti hőmérsékletét, bármerre is jár.

Leitz Cosy üvegtáblák

Mindannyian nyugodtabbak vagyunk, ha okostelefonunk fel van töltve, és tudjuk, hogy egyetlen fontos üzenetről és hívásról se fogunk lemaradni. A „Cosy” QI vezeték nélküli töltő mindig használatra kész, és bárhová elhelyezheti, asztalára vagy éjjeliszekrényére is. Nincs több összegabalyodott kábel és nem kell többé a megfelelő töltő után sem kutatni, így kizárólag a napi teendőire tud koncentrálni.

 A gyakran használt dokumentumok bemutatása és tárolása miatt munkahelyünkön és otthonunkban egyaránt rugalmas iratrendezési megoldásokra van szükségünk. A LEITZ „Cosy” iratvédő mappákkal az értékesítési javaslatoktól kezdve egészen a kedvenc receptjeiig, szinte bármilyen iratot stílusosan és gondosan tárolhat vagy adhat tovább másoknak.

Ha nem figyelünk oda, idővel könnyen felhalmozódhat a papírmunka. A LEITZ „Cosy” termékekkel könnyedén rendszerezheti dokumentumait. Az iratrendezők egyedi 180°-os emelőkaros szerkezetének köszönhetően sokkal gyorsabban fűzheti le az új dokumentumokat vagy távolíthatja el a már feleslegessé vált papírokat. Iratrendezőkkel a rendszerezés nemcsak gyorsabb, de esztétikusabb és hatékonyabb is, hiszen a színek segítségével átláthatóbb rendszert tud kialakítani.

Leitz Cosy iratrendezők

Egyre többen tárolunk bizalmas dokumentumokat munkahelyünkön és otthonunkban, ezért rendkívül fontos, hogy biztonságosan őrizhessük ezeket az iratokat. A LEITZ „Cosy” iratrendező termékcsalád egyszínű, nem áttetsző mappáiban biztonságban, az illetéktelen tekintetektől rejtve tudhatja dokumentumait akkor is, ha éppen úton van, vagy ha az íróasztalán vagy irattálcájában tárolja őket. A rugalmas tárolás érdekében a mappák zsebekkel és gumis zárószíjjal is kaphatók.

A jegyzetfüzeteket bárhová magunkkal vihetjük, így mindig lesz hova leírni a fontos információkat és emlékeztetőket, nehogy bármi lényeges feledésbe merüljön. A könnyű, puha tapintású borítóval készült LEITZ „Cosy” jegyzetfüzetek kézitáskájában, hátizsákjában vagy laptoptáskájában is elférnek, így bárhová magával viheti őket. A zsebekkel, könyvjelzővel és gumis zárószalaggal is kapható füzetek biztonságosan hordozhatok.

Leitz Cosy jegyzetfüzetek

LEITZ „Cosy” termékcsaláddal mindig otthon érezheti magát, bármerre is jár a nap során. Tökéletes otthoni és irodai kiegészítők, melyekkel garantáltan nyugalomban telnek majd a napjai.