Brother feliratozószalag

Professzionális feliratozógép szalag szakembereknek!

BROTHER P-touch Pro feliratozógép szalag korábban is elérhető volt a BROTHER kínálatában, de a közel 200-féle szalagtípusból szerették volna kiemelni, illetve megkülönböztetni azokat, amelyek kifejezetten a hálózatépítő és villanyszerelő környezetben használhatók, és ezeken a területeken segítik a szakemberek napi munkáját a feliratok professzionális, minőségi megjelenítésében.

A feliratozógép szalag tartós, profi minőségű anyagból készül és kiváló tapadású. Az új, önlamináló kábeljelölő szalagtól az erős tapadású szalagig sokféle típusból választhat, így biztosan megtalálja a munkájához leginkább megfelelőt.

A 7 nagy kategóriába sorolható BROTHER P-touch Pro feliratozógép szalagokat ezentúl fekete-fehér-kék színű csomagolásban találhatja meg, így a csomagolás színvilága segít a többi szalagtól való megkülönböztetésben.

Ismerje meg a BROTHER P-touch Pro szalagokat, melyeket kifejezetten hálózatépítő és villanyszerelő szakembereknek fejlesztettek!

Erős tapadású laminált szalagok:
Sima, durva textúrájú és porszórt felületekhez. Háromszor nagyobb szilárdságú a texturált felületeken, mint átlagosan a BROTHER Standard szalagok.

Flexibilis ID laminált szalagok:
Speciális ragasztó réteggel ellátva, így biztonságosan körbetekerheti a 3 mm vagy nagyobb átmérőjű vezetékeket és kábeleket.

Feliratozógép szalag

Biztonsági szalagok:
Amikor a címkét eltávolítják, akkor egy “sakktábla” minta marad a helyén, amely azt jelzi, hogy a címke megsérült.

Stencil szalagok:
Nem ragasztható szalagtípus, amelyet maszkként használnak áram vezetésére alkalmas felületek tartós megjelölésére (maratására). Elektrolitikus jelölőanyagokkal, vagy üveg jelöléséhez (maratásához) üvegmarató pasztával használható.

Zsugorcsöves szalagok:
A nyomtatható zsugorcsöves szalagok hő hatására tökéletesen körbeveszik a vezetékeket és kábeleket, így garantálják a biztonságos illeszkedést. Zsugorodási arány 2:1.

Zsugorcsöves szalag

További információkért látogasson el a https://www.brother.hu/ oldalra!