MAPED 1947-ben családi vállalkozásként indult, napjainkra pedig a világ egyik vezető márkájává vált az iskola- és irodaszerek területén. Céljuk, hogy minél innovatívabb termékeket kínáljanak kiváló minőségben. A folyamatos termékfejlesztés eredményeként a MAPED innovatív, 100%-ban famentes, újrahasznosított alapanyagokból készült, gyerekbarát, törésbiztos eszközökkel kápráztatja el használóit ebben az évben is.

MAPED még a színes ceruzák terén is képes újat mutatni! A „Color’Peps Strong” a „Jumbo Color’Peps Strong” vagy a „Color’Peps Monster” ceruzák puha és törésbiztos heggyel, a kényelmes használat érdekében háromszög alakú ceruzatesttel, és élénk színekben készülnek.

Az „Oops” család ceruzáival nincs hiba a színezésben, ugyanis a színek azonnal radírozhatók a radíros végnek köszönhetően.

A hagyományos ceruzákhoz képest a ceruzatest sokkal rugalmasabb, és a ceruzák mindegyike nagyfokú törésállósággal rendelkezik, így jól bírják a földre zuhanást. Az apró kezecskékbe tervezett, kisgyerekek számára ideális méretű és formájú „Color’Peps” színes ceruzáival a színezés játék is egyben!

MAPED Color'Peps újrahasznosított és törésbiztos színes ceruzák.

Divatos mintával borított felület, ergonomikus kialakítás és ragyogó, élénk színek biztosítják a színezés felejthetetlen élményét!

„Black’Peps Navy” és „Cosmic” grafitceruzái háromszög alakú ceruzatestükkel kényelmes fogást biztosítanak, 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készülnek, és törésbiztos grafitbéllel rendelkeznek. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően nem fárad el a kézfej még hosszú időn keresztül történő írás, rajzolgatás közben sem.

„Cosmic” kollekciót a kozmikus színek ihlették, az űrmintával díszített ceruzák azért születtek, hogy minden kreatív foglalkozás alkalmával a gyermekek varázslatos képzelőerejét inspirálva elősegítsék az alkotás örömteli tevékenységét.

A MAPED termékek mindegyike a funkcionalitást, a dizájnt és az innovációt egyesíti. Biztosak lehetünk abban, hogy megbízható, praktikus eszközöket adunk gyermekeink kezébe, amelyekkel szórakoztató lesz a kreatív alkotás.