derwen academy színesceruza

Kis művészeknek profi eszközök a DERWENT-től

A DERWENT másfél évszázados tapasztalattal rendelkezik a ceruzagyártás terén, professzionális rajzeszközei világszerte nagy ismertségnek örvendenek. Céljuk nemcsak a hagyományos ceruzák fejlesztése és javítása, hanem a új, innovatív termékek kialakítása a hobbiművészek új generációinak számára.

A DERWENT „Academy” akrilfestékek pigmentben különösen gazdag alapanyagból készültek, amelyek megőrzik az ecsetvonás eredeti erejét, színét és konzisztenciáját akár magában, akár keverve használjuk. Használható vízzel hígítva elmosódott hatások kialakításához, vagy anélkül, akár a tubusból is. Nagyon gyorsan szárad és utána vízhatlanná válik. Tökéletesen alkalmas vászon, papír, fa és bőr felületen történő alkotáshoz. Az akrilfestékkel nagyon izgalmas felületeket lehet létrehozni, hiszen ha nagyon vastagon keni a felületre akkor dombormű hatást is elérhet vele. Így lesz igazán élettel teli, vibráló a végeredmény.

Az akvarellceruza-készlet 12  válogatott színben kifejezetten portrék készítésére alkalmas. Kezdő művészeknek az alkotási technika fejlesztésére ideális választás ez a ceruza készlet.  A magabiztos ceruzafogást a hatszög kialakítás biztosítja. Kiváló minőségű akvarell ceruzák kezdőknek, haladóknak ajándékozható praktikus szettben. 

derwent academy

A hatszögletű grafitceruza prémium minőségű grafitból készül, törésálló és ezáltal könnyű hegyezni. Leginkább skicceléshez, tervezéshez és oktatási célokhoz ajánlott.

Az élénk színű olajpasztell kréta krémes textúrájú, mely nem porzik és kiválóan keverhető. Terpentinben oldódik, amellyel a pasztell bámulatosan áttetszővé válik.  A pasztell kréta is könnyen oldódik, kiválóan alkalmas rétegek festéséhez és textúrák kialakításához. Mivel jól keverhető, így különféle technikákra is alkalmas.

A termékcsaládban megtalálhatók a kerek ceruzatestű színes ceruzák is, amelyek nagyfokú szabad alkotást tesznek lehetővé különféle rajztechnikáknál.  A 12 és 24 élénk színű temperák pigmentben különösen gazdag alapanyagból készültek könnyen használhatók, és lehetővé teszik a szép színátmenetek kialakítását.

Ezek a termékek nemcsak iskolai célokra, hanem otthoni alkotásra is tökéletesek. A művész ott él mindenkiben, így tapasztalatra sincs szükség, csak hagyja, hogy elragadja az alkotás öröme. A festés lehetőséget ad művészi éne kibontakoztatására és kreatív energiái felszabadítására.

derwent színesceruza