a szuperhősök léteznek!

Szuperhősnek lenni minden gyerek álma.

Még felnőttként is, ha visszagondolunk a gyerekkorunkra, biztosan eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen lenne kedvenc szuperhősünk bőrébe bújva szupererővel rendelkezni. A szuperhősök ihlette festékek azért születtek, hogy minden alkalommal a gyermekek varázslatos képzelőerejét inspirálva elősegítsék  az alkotás örömteli tevékenységét. A MAPED innovatív és mókás iskolaszerekkel teli tárházában a legfontosabb iskolai eszközök megtalálhatók. Gyerektáborok és a nyári szünet elengedhetetlen kellékei a temperák, festékek, amelyek egy borús nyári napon is kellemes időtöltést kínálnak. Ne felejtsük el, ha újra kezdődik az iskola, ezekre a nélkülözhetetlen termékekre minden gyermeknek nagy szüksége lesz.

A MAPED festékesújdonságait a szuperhősök hozták magukkal: a legkisebb maszatolók számára Color’Peps termékcsaládban ujjfestékek, az óvodásoknak rendhagyó kialakítású palackos temperák is készültek, melyek az anyukák legnagyobb örömére a ruhákból nyomtalanul kimoshatók.

A MAPED festékei a mini szuperhősöknek készültek, mellyekkel szárnyra kél a fantázia.

A festékek magasan pigmentált, intenzív élénk színeivel különböző mennyiségű víz hozzáadásával többféle hatás érhető el. Lágy textúra, mely nem folyik szét, így tökéletes fedést biztosít a felkent területre.

De hogy a picik se maradjanak ki a kreatívkodásból, a 4 alapszínből álló ujjfestékeket bátran használhatják. A kicsik kézzel-lábbal rajzolhatnak az ujjfestékek segítségével, amik semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak. Biztonságosan használhatók már 1 éves kortól.

A szuperfestékekhez szuper ecsettálak is járnak, ezért megalkottuk a borulásmentesítő szupererővel rendelkező hősöket. Ez egy igazán ötletes megoldás, mert használatával nem kenik össze az asztalt a gyerekek. A Color’Peps ecsetkészlet különböző méretű és könnyen tisztítható ecseteivel tökéletesen papírra irányítható minden szupererő és színvarázslat. A 12 darabos tempera készlet erős visszazárható dobozban van, ezzel megakadályozva a kiszáradását.

Az „Ultra-washable” palackos temperák különleges metálszíneivel minden mágikus elképzelés megvalósítható. A csomagolás hátoldalán részletes leírás van arról, hogy milyen más színeket lehet még kikeverni a dobozban lévő színekből. Az alapszínek mellett fluoreszkáló színek is elérhetők azoknak a gyerekeknek, akik valamilyen különleges alkotásra vágynak.

A festés igazi móka lesz az egész család számára!

Hihetetlen, de igaz:2020.07.07.

Egy gondolat erről: „Hihetetlen, de igaz:

Hozzászólások lezárva.